Bloodflowers. Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Prvi put da sam investiran u nekog s ove bijedne estrade jos od Vesne Pisarovic WTF tko je dozvolio Sari Jo da ovako servira? Top produkcija, top pjesma, top beat, top looks, top video, top koreografija, sve top Ostale prostitutke i prostitutci neka se ugledaju malo kako se to radi
Villanelle Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 7 hours ago, Bloodflowers. said: tko je dozvolio Sari Jo da ovako servira? Njen bogati tata
Bloodflowers. Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 2 hours ago, Villanelle said: Njen bogati tata Legenda
808s Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 9 hours ago, Villanelle said: Njen bogati tata kdfjskfjdfadfkj ali da Sta uopste radi njen daddy?
808s Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Opet uradila TO. Solo diskografija joj je 8/8 so far
Plague Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Album Milice P gori od prošlog. Nastavlja sa downgradeom. Iako prošli je postao mnogo bolji pošto je obrisala Kidaš me i sad zaslužujemo re-issue Bognja i dalje njezin Magnum Opus.
Plague Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Čekamo Seku da završi svoj album u dvorištu pa da čujemo šta ona ima za ponudit. Toliko želim da se vrati Braji, Romariu i Abadiću i da nam servira nove klasike ali ona i Braja su pukli...ne znam kakva je sa Abadićem...
808s Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 5 hours ago, Plague said: Album Milice P gori od prošlog. Nastavlja sa downgradeom. Iako prošli je postao mnogo bolji pošto je obrisala Kidaš me i sad zaslužujemo re-issue Bognja i dalje njezin Magnum Opus. Boginja joj zauvek ostaje najbolja pesma! Ubija me taj tvoj ukus los Ooohh Sto i pored boginje bi jos
Plague Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 49 minutes ago, 808s said: Boginja joj zauvek ostaje najbolja pesma! Ubija me taj tvoj ukus los Ooohh Sto i pored boginje bi jos Govorim o albumu Meni je ova najdraža zbog starog zvuka
ChandlerBing Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Seka tizuje novi album na instagramu, zove se Bioskop. Imam 0 ocekivanja nakon Dok Si Tu i Lomis Me.
Villanelle Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 (edited) Ali Milica koja je prodala svoju sentimentalnu pricu o babi magazinu i dodala album bundle uz njega Gotta respect her hustle Ne znam sta da mislim o Sekinom album 'tizeru'. Edited April 21, 2022 by Villanelle
Komet Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Zanimljivi su mi ovi snippeti od DeeQueen, neki mix moderne produkcije, latino i 00s rnb zvuka. Nadao sam se vise nekom chalga diru za album ali dobro, slejat ce kako god Koliko hitova je ona uopce imala nakon zadnjeg albuma, Folirant, Sahara, Kurva, Zdravlje? I to sve bez kolaboracija i lovljenja trendova, ne moze to svatko
808s Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 8 hours ago, Villanelle said: Ali Milica koja je prodala svoju sentimentalnu pricu o babi magazinu i dodala album bundle uz njega Gotta respect her hustle Ne znam sta da mislim o Sekinom album 'tizeru'. Legendica 3 hours ago, Komet blu said: Zanimljivi su mi ovi snippeti od DeeQueen, neki mix moderne produkcije, latino i 00s rnb zvuka. Nadao sam se vise nekom chalga diru za album ali dobro, slejat ce kako god Koliko hitova je ona uopce imala nakon zadnjeg albuma, Folirant, Sahara, Kurva, Zdravlje? I to sve bez kolaboracija i lovljenja trendova, ne moze to svatko Svi ovi smesevi Novi zvuk obecava, jos da je tekst catchy i ide jos jedan hit
Bloodflowers. Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Sara Bog internacionalna, zasto? Mora da joj je ćaća opet platio globalno stannanje i acclaim
Bloodflowers. Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 probudim se ja i pošaljem dečku poruku "dobro jutro, odnosno dan (jer sam se ustao u 12 sati). Jesi li rucao?" na sto mi on odgovori da slavi Uskrs i da mu sestra dolazi... JAOOOO kako sam mogao zaboraviti na njegov Uskrs..... I feel like pure sh*t now.... zakaj srbi moraju biti ekstra i slaviti Uskrs tjedan dana od nas?
getinthezone Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 a ti bi mene a silo ti bi mene a a a ajde ruski rulet ja sam za ti bi mene a silo ti bi mene sta? ubica s petnaestica stiklom nekako sam zla
getinthezone Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Milicin album mi je na repeat od kad je izasao, slej!
Komet Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 1 hour ago, getinthezone said: Milicin album mi je na repeat od kad je izasao, slej! Same, volimo album artista Tarantino, Uma Thurman ? Rec da nisam cula
Villanelle Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 3 hours ago, Bloodflowers. said: probudim se ja i pošaljem dečku poruku "dobro jutro, odnosno dan (jer sam se ustao u 12 sati). Jesi li rucao?" na sto mi on odgovori da slavi Uskrs i da mu sestra dolazi... JAOOOO kako sam mogao zaboraviti na njegov Uskrs..... I feel like pure sh*t now.... zakaj srbi moraju biti ekstra i slaviti Uskrs tjedan dana od nas? Srbin
Dante Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 4 hours ago, Bloodflowers. said: probudim se ja i pošaljem dečku poruku "dobro jutro, odnosno dan (jer sam se ustao u 12 sati). Jesi li rucao?" na sto mi on odgovori da slavi Uskrs i da mu sestra dolazi... JAOOOO kako sam mogao zaboraviti na njegov Uskrs..... I feel like pure sh*t now.... zakaj srbi moraju biti ekstra i slaviti Uskrs tjedan dana od nas? blamiras se
Bloodflowers. Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 1 hour ago, Villanelle said: Srbin Polu srbin, polu hrvat ajde Slavi i katolicki zbog mame i provoslavni zbog tate
Komet Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Cek, to je sve sto je cuvala u ladici zadnjih 3 god Cover
Bloodflowers. Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Ovaj thread je mrtav, mozda treba taggati grumpycat da dode spammati ovdje opet
Recommended Posts