ChandlerBing Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 1 hour ago, Komet blu said: Cek, to je sve sto je cuvala u ladici zadnjih 3 god Cover Cudno mi da nema kompozicija Sase Lazica a oni su i drugari kao. Deluje da je dosta pesama cancellovala last minute. Nadam se da su svih 6 dobre, Bojan Vasic radi odlicnu muziku imo.
Villanelle Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 6 hours ago, Bloodflowers. said: Ovaj thread je mrtav, mozda treba taggati grumpycat da dode spammati ovdje opet Msm da je threadbanned. Remember 2018
Bloodflowers. Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 1 hour ago, Villanelle said: Msm da je threadbanned. Remember 2018 Da ali receno je da su threadbanovi lifted? Taggaju ju pa vidi ako moze odgovoriti
Villanelle Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 26 minutes ago, Bloodflowers. said: Da ali receno je da su threadbanovi lifted? Taggaju ju pa vidi ako moze odgovoriti Pass
Bloodflowers. Posted April 26, 2022 Posted April 26, 2022 Sutra idem na kavu s jednim hrvatskim gay celebrityjem
808s Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 (edited) On 4/26/2022 at 8:43 PM, Bloodflowers. said: Sutra idem na kavu s jednim hrvatskim gay celebrityjem Luka Nizetic? Onaj Marko tiktoker? Edited April 27, 2022 by 808s
808s Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 (edited) Da nije bio ovaj covek, sada bih bio sretan straight momak sa devojkom Edited April 27, 2022 by 808s
Bloodflowers. Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 6 minutes ago, 808s said: Luka Nizetic? Onaj Marko tiktoker? Ne zelim reci nista
Bloodflowers. Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Ono kaj bum rekel je da sam videl Habijana (Huremka se trese!) u ZARI danas dok sam bio s tim gay celebrityjem koji mi je usput dao čaj o Habijanu, Kedži i jos nekim gay Tiktokerima "influencerima"za koje nikad cuo nisam.
808s Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 3 minutes ago, Bloodflowers. said: Ono kaj bum rekel je da sam videl Habijana (Huremka se trese!) u ZARI danas dok sam bio s tim gay celebrityjem koji mi je usput dao čaj o Habijanu, Kedži i jos nekim gay Tiktokerima "influencerima"za koje nikad cuo nisam. Drago mi je sto zivis svoj zivot Kako je kod kuci?
ChandlerBing Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 26 minutes ago, 808s said: POTOP Joj, ovo je jeftino...
Bloodflowers. Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 14 minutes ago, 808s said: Drago mi je sto zivis svoj zivot Kako je kod kuci? Tbh ne svida mi se nasa lokalna gay zajednica, previse je toksicna i prepuna raznih mentalnih bolestima zbog kojih onda rade stete drugim gejevima jer imaju svoje cudne frustracije Kod kuce je najbolje, ja sam introvertna osoba pa ce mi trebat vremena da napunim baterije do petka kada idem na Vesnin koncert s deckom (za koje sam JA platio dvije karte) i njegovim drustvom
808s Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Mlade Besne Uvek kontroverzne Mlade Besne Neka klub se trese
Villanelle Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 23 hours ago, Bloodflowers. said: Tbh ne svida mi se nasa lokalna gay zajednica, previse je toksicna i prepuna raznih mentalnih bolestima zbog kojih onda rade stete drugim gejevima jer imaju svoje cudne frustracije Ne seri
Bloodflowers. Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 27 minutes ago, Villanelle said: Ne seri Girl govorim o Zagrebu, tf you know about purgerima?
Bloodflowers. Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 SUTRA KONCERT LEGENDARNE POP IKONE VESNE PISAROVIC, RASPRODAN!!! Idem s deckom i ostalom gay ekipom, nadam se da ce netko dovest LGBT zastavu da ju Vesna moze podici
808s Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 4 minutes ago, Bloodflowers. said: SUTRA KONCERT LEGENDARNE POP IKONE VESNE PISAROVIC, RASPRODAN!!! Idem s deckom i ostalom gay ekipom, nadam se da ce netko dovest LGBT zastavu da ju Vesna moze podici Da znas her only hit
Villanelle Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 7 minutes ago, Bloodflowers. said: Girl govorim o Zagrebu, tf you know about purgerima? Mrzim kad pederi govore tako sa predrasudama o drugim oederima. Odakle pa ti znas svakog pedera u zagrebu. Ovde u beogradu kazu da se pederi medjusobno mrze i da su mnogo promiskuitetni Spoiler Drugi deo je istinit tho Cini mi se kao da jedini trazim vezu ovdje. Cak i oni kojima pise da traze vezu i prijateljsvo na kraju zele samo seggs.
Villanelle Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Od Seke sam malo ocekivao, malo i dobio @Dante Jel ti bese stanas Seku? Uzas.
Bloodflowers. Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 8 minutes ago, 808s said: Da znas her only hit Neka ljudi govore = LGBT klasik + klasik izmedu zabranjene ljubavi hrvata i srba 4 minutes ago, Villanelle said: Mrzim kad pederi govore tako sa predrasudama o drugim oederima. Odakle pa ti znas svakog pedera u zagrebu. Ovde u beogradu kazu da se pederi medjusobno mrze i da su mnogo promiskuitetni Reveal hidden contents Drugi deo je istinit tho Cini mi se kao da jedini trazim vezu ovdje. Cak i oni kojima pise da traze vezu i prijateljsvo na kraju zele samo seggs. Pa ne kazem za svakoga nego generalno, pogotovo obi pederi u centru kaj se prave da su vazni i od bitnosti, a personality im je plasticniji od Jelene Karleuse I feel you, ali kada udu u vezu onda normalo zele seks, meni je seks lowkey naporan, mogao bi ziviti bez njega, jedno je gledati p0rniće i biti napaljen, drugo je sad to da moras akciju raditi. Plus imam ankioznost uvijek ali UVIJEK nakon nezasticenog seksa jer se bojim da sam pokupio nesto žnj i bolje imat peace of mind nego da mi to jos stvara stres. Moram sam nac aseksualnog muza koji ce mi biti emocioalno i financijski od pomoci, a da je uz to jako zgodan i misicav
808s Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 8 minutes ago, Villanelle said: Od Seke sam malo ocekivao, malo i dobio @Dante Jel ti bese stanas Seku? Uzas. Gotova je 4 minutes ago, Villanelle said: Kurikanke i Dzezva krindzara byeee Ubole su hit, tvoje mislenje=irelevantno
Bloodflowers. Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Ako saznam da sutra Putin nukleutira cijelu Europu, veceras skidam Grindr i odoh u gay gang bang s heterofleksibilnom ekipom iz svoje teretane
808s Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 2 minutes ago, Bloodflowers. said: I feel you, ali kada udu u vezu onda normalo zele seks, meni je seks lowkey naporan, mogao bi ziviti bez njega, jedno je gledati p0rniće i biti napaljen, drugo je sad to da moras akciju raditi. Plus imam ankioznost uvijek ali UVIJEK nakon nezasticenog seksa jer se bojim da sam pokupio nesto žnj i bolje imat peace of mind nego da mi to jos stvara stres. Moram sam nac aseksualnog muza koji ce mi biti emocioalno i financijski od pomoci, a da je uz to jako zgodan i misicav So true omg, ja bih samo da pusim kurac dok on igra plejstejsn
Recommended Posts