Aquamarine Posted June 13, 2022 Posted June 13, 2022 I don't know if anyone is still active here, but in any case, does anyone think they can transcribe the lyrics to this and post them here/DM them to me? It's pretty LQ, and the lyrics I found online don't seem too accurate, I don't speak Bulgarian but this is my favorite dub of the song (kinda random ik) and I'd like to be able to sing along sahdjkhjsadk. This is what I found but I think there's a lot of things missing, even with just being able to read the language and understand basic vocabulary, some of it sounds really fishy. Направих нещо по-различно! Със бодли, с вик суров! За теб симетрия е злато и е хубаво! За мен това е път нов! (Стой!) Говори, говори! (Става!) Говори, говори! (Хайде, браво!) Говори, говори! (Прегръдка!) Говори, говори! Имам рози най-красиви! Във цветята си ги вярва? И усмихвам се щастливо, за усмивка всичко крия! Дали цветята ще увехнат, щом усетят тези чувства? (На какво пак препускам???? Аа!) Нима е нужно да съм друга, за да бъда щастлива? Това искам да знам! Сега вече знам! Но съм (?) ураган от звездна сила! Да летя! (Да!) С вятъра! (Аз съм за!) Напред към палмите проблеснаха!????? Чуват моят зов! Аз търся път нов! Имаш желание, ухание без глас! (????) за нас И благоухания за какво (?) Но там въртя се на колело (?) Защо e винаги различен? (Ооо...) И си кралица на живот от мечти! Прости ми дълбоко! (?) Знам, обичаш цветята безброй! (Ооо...) Но отново отваряш очи! (Отваряш очи!) Този път полети, не стой! Но съм (?) ураган от звездна сила! (Ууу!) Да летя! (Напред!) С вятъра! (Давай!) Напред към палмите провиснаха! Чуват моят зов! О, йе! Хоп! Защо е нужно да се бориш, щом гласът във теб говори? По-добре да не спориш! Нали това го виждат, щастлива си, а не идеален, за да бъдеш добре! (Или прието е????) (Ууу!) И колко съм вълшебна аз??? С теб се смях! (Се смях!) Аз летя! (С теб летя!) Със тебе слънчево е и късно е ????? Ясно знам защо - това е път нов! По пътя нов! (Хо!) това е път нов! (Виждам!) По пътя нов! това е път нов!
Pepo Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Is @materialboy still recovering from Anelia's recent slayage? *****, me too. The ****
Pendulum Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 On 6/13/2022 at 6:09 PM, Aquamarine said: I don't know if anyone is still active here, but in any case, does anyone think they can transcribe the lyrics to this and post them here/DM them to me? It's pretty LQ, and the lyrics I found online don't seem too accurate, I don't speak Bulgarian but this is my favorite dub of the song (kinda random ik) and I'd like to be able to sing along sahdjkhjsadk. This is what I found but I think there's a lot of things missing, even with just being able to read the language and understand basic vocabulary, some of it sounds really fishy. Reveal hidden contents Направих нещо по-различно! Със бодли, с вик суров! За теб симетрия е злато и е хубаво! За мен това е път нов! (Стой!) Говори, говори! (Става!) Говори, говори! (Хайде, браво!) Говори, говори! (Прегръдка!) Говори, говори! Имам рози най-красиви! Във цветята си ги вярва? И усмихвам се щастливо, за усмивка всичко крия! Дали цветята ще увехнат, щом усетят тези чувства? (На какво пак препускам???? Аа!) Нима е нужно да съм друга, за да бъда щастлива? Това искам да знам! Сега вече знам! Но съм (?) ураган от звездна сила! Да летя! (Да!) С вятъра! (Аз съм за!) Напред към палмите проблеснаха!????? Чуват моят зов! Аз търся път нов! Имаш желание, ухание без глас! (????) за нас И благоухания за какво (?) Но там въртя се на колело (?) Защо e винаги различен? (Ооо...) И си кралица на живот от мечти! Прости ми дълбоко! (?) Знам, обичаш цветята безброй! (Ооо...) Но отново отваряш очи! (Отваряш очи!) Този път полети, не стой! Но съм (?) ураган от звездна сила! (Ууу!) Да летя! (Напред!) С вятъра! (Давай!) Напред към палмите провиснаха! Чуват моят зов! О, йе! Хоп! Защо е нужно да се бориш, щом гласът във теб говори? По-добре да не спориш! Нали това го виждат, щастлива си, а не идеален, за да бъдеш добре! (Или прието е????) (Ууу!) И колко съм вълшебна аз??? С теб се смях! (Се смях!) Аз летя! (С теб летя!) Със тебе слънчево е и късно е ????? Ясно знам защо - това е път нов! По пътя нов! (Хо!) това е път нов! (Виждам!) По пътя нов! това е път нов! Why would you need that?
Aquamarine Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 BOP I don't understand almost anything but wow this SLAPS.
Pendulum Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 1 hour ago, Cas said: Възраждане трети. Иу Учудени ли сме? Трябва ни една чистка на населението, честно
Pendulum Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Какво смятате за нашумелия казус с Емили и онези двамата?
Pendulum Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 On 5/31/2023 at 11:45 PM, Rev8 said: Male туй замря тотално.. цц защо ли? Повечето бг-та май не постват вече много
Pendulum Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Къде сме бе, нашенци? На̀ ви едно поздравче
ProudLBS Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Здравейте всички I'm going to Sofia and Plovdiv in December. Any tips for first timers?
Recommended Posts