Serendipity Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 TURKISH BASE Get in Turks! Hoş geldiniz Have a kiki and spill some piping hot, turkish tea
AlanRickman1946 Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Do you guys think Turkey should occupy Cyprus? There was a user called @cypriotpcdfanwho said that Ukraine is buying weapons from Turkey eventhough Turkey is occupying Cyprus using the same justification as Russia does in Ukraine.
Enema Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 2 hours ago, AlanRickman1946 said: Do you guys think Turkey should occupy Cyprus? There was a user called @cypriotpcdfanwho said that Ukraine is buying weapons from Turkey eventhough Turkey is occupying Cyprus using the same justification as Russia does in Ukraine. what a useless question............the nationalists would want to occupy everywhere and the leftists would disagree this is politics everywhere...........i hope they get to do whatever they want without turkey meddling
Enema Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 dudaklar lolipop almasaydı kendimi çoktan öldürmüştüm diyenler
zxm Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 30 minutes ago, Enema said: dudaklar lolipop almasaydı kendimi çoktan öldürmüştüm diyenler Gülşen ablam!! My controversial queen. Although I love Demet Akalın and Hande Yener too. Gülşen is just Gülşen. Always got a spot for her.
Enema Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 22 minutes ago, zxm said: Gülşen ablam!! My controversial queen. Although I love Demet Akalın and Hande Yener too. Gülşen is just Gülşen. Always got a spot for her. demet akalın was never in the equation.... the holy trinity is gülşen hande and hadise
Souvenir Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 1 hour ago, Enema said: avant garde orospu pop için hazır olanlar retrograde ile öyle bi düştü ki bop olsa iyi olur
Companion Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Lolipop stanlemek için ne yaşadınız. Biraz taste lütfen.
Enema Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 1 hour ago, Companion said: Lolipop stanlemek için ne yaşadınız. Biraz taste lütfen. anlayan anladı anlamayan mal gibi kaldı........................... bu şarkı gayler ve kızlar için değil bitanem biseksüel erkek/kadın metroseksüel erkek ve travestiler için
Enema Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 1 hour ago, Souvenir said: bi kaç yorum bırakın orospular aleyna sizce bu çocuk rock şarkısıyla yarın çıkaracağı motorcunun arkasına binip liseli eteğini çıkardığı kliple hangi demografiki hedefledi........çocukları mı orospuları mı yoksa orospu çocuklarını mı
Companion Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 (edited) 1 hour ago, Enema said: anlayan anladı anlamayan mal gibi kaldı........................... bu şarkı gayler ve kızlar için değil bitanem biseksüel erkek/kadın metroseksüel erkek ve travestiler için Yani? Artık şarkı ve klibin kalitesi yerine kim için yazıldığına mı bakıyoruz? 1 hour ago, Enema said: aleyna sizce bu çocuk rock şarkısıyla yarın çıkaracağı motorcunun arkasına binip liseli eteğini çıkardığı kliple hangi demografiki hedefledi........çocukları mı orospuları mı yoksa orospu çocuklarını mı Pedofilileri. Her zamanki gibi Edited April 15, 2022 by Companion
Souvenir Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 amk OP un türk olmaması ama türk thread i açması ben
80x100 Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 2 hours ago, Enema said: çocukları mı orospuları mı yoksa orospu çocuklarını mı
zxm Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 5 hours ago, Companion said: Lolipop stanlemek için ne yaşadınız. Biraz taste lütfen. Ben arabanin içinde dinleyorum. Sonuna kadar.
zxm Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Should we create a WhatsApp group or Instagram group. What do use reckon? I'm happy to make an insta group Dudaklar lolipop
hallucinate Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 aranızda 9 temmuzdaki tove lo küçükçiftlik park konserine giden var mı
Recommended Posts