Bloodflowers. Posted August 25 Posted August 25 POP PRINCEZA SE VRATILA S NOVIM BANGEROM! HINT-A PRIJAVU NA DORU 2025 POČETKOM PJESME Hrvatska nije spremna! Eurovision Zagreb 2026 @Pulse @greeneyedsoul @Hurem @blackstar @mystery
Pulse Posted August 26 Posted August 26 (edited) Pjesma mi nije nešto. Lockroom kalup, počinje mi ići previše u nekakav semi-eurodance, nemam pojma. Ništa za mene ovaj put Edited August 26 by Pulse
YourFavoriteWeapon Posted August 27 Posted August 27 (edited) TI KE ME E MARR UNE BESEN PO TA JAP MA KE MARR TI ZEMREN HAJDE KCEJNA BASHK VALLE, VALLE SHQIPTARE T'PASKA HIJE YLL DASHURIJE Edited August 27 by YourFavoriteWeapon
Bloodflowers. Posted September 1 Posted September 1 Kako su ova dva geja uspjeli snečirati Tajči za ovaj review? Tajči kraljica gejeva tho
Thickorita Posted September 7 Posted September 7 On 8/25/2024 at 11:13 PM, Bloodflowers. said: Kad ćete doći u ZeGej? Bio sam vec dva puta sa skolu kad sam bio mali i to je dovoljno
Bloodflowers. Posted September 7 Posted September 7 Bosna i Hercegovina se mora vratiti na Euroviziju s njom. WTF!! Najbolja Bosanka izvođačica današnjice frfr
Dante Posted September 10 Posted September 10 On 9/7/2024 at 1:59 PM, Bloodflowers. said: Bosna i Hercegovina se mora vratiti na Euroviziju s njom. WTF!! Najbolja Bosanka izvođačica današnjice frfr smells like NQ #15 in the semi
Bloodflowers. Posted September 13 Posted September 13 Raiven dolazi u Zagreb i Beograd održati svoje prve koncerte tamo!! Ahhhhh TRESEM SE https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/raiven-zagreb-boogaloo-club-651163/event.html Petak navečer za Zagreb, phewww odlično!!! I još izbacila novu gay himnu Mother!!!!!!!!!!
june9th Posted September 17 Posted September 17 On 9/10/2024 at 2:26 PM, Dante said: smells like NQ #15 in the semi Ček bre je l' ovo neki AI ili stvarno neko ko izgleda kao Princip?
Komet Posted September 17 Posted September 17 Slušatelji na spotifyju: Nataša Bekvalac - 218k Dara Bubamara - 204k Goga Sekulić - 196k Emina Jahović - 183k -------------------- JK - 177k Jedna žena izbacila dva (2) albuma na kojima se radilo 10 godina koja su navodno trebali biti kulturološki reset, što se dogodilo? 2
Anthinos Posted September 20 Posted September 20 (edited) Seka's new song is a banger Reminds me of her iconic albums Idealno Tvoja, Balkan and Dodzi I uzmi me. Legend Edited September 20 by Anthinos
Pepo Posted October 26 Posted October 26 On 9/26/2024 at 9:57 PM, Dante said: The new Balkan sensation I fear She's gorgeous.
Dante Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM Stani, tugo, sačekaj Da bar kafu popijem Hladnom vodom umijem Oči otvorim Od sinoć se odmorim A kad sebi dođem ja Samo napred, udari I šapni, šapni mi da znam Zašto jutro sve nove veze pokvari, pokvari 1
Komet Posted Tuesday at 11:03 AM Posted Tuesday at 11:03 AM Sretna nova pjevačica Magazina svima koji slave! Sa jedne strane Lorena mi je imala potencijala za puno više, ali bolje joj je ovdje nego da solo izbacuje pjesme za ženetine, ako moram birati između tog dvoje.
Recommended Posts