AWholeAssMess Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 13 hours ago, ChandlerBing said: Prijovicka je najveca zvezda na Balkanu. Konacno je neko uspeo da smeni Cecu koja je tu titulu imala 30 godina... Zene nema na sceni 7 godina. Nije nju nitko smjenio, umirovila se.
Bloodflowers. Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 @mystery sis, sutra je u Zagrebu protest za Solidarnost uz Palestinu u 18 sati, ideš?
mystery Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 7 minutes ago, Bloodflowers. said: @mystery sis, sutra je u Zagrebu protest za Solidarnost uz Palestinu u 18 sati, ideš? U Dublinu sam ahaha
Bloodflowers. Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 minute ago, mystery said: U Dublinu sam ahaha još uvijek?? chi-
mystery Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 Just now, Bloodflowers. said: još uvijek?? chi- Zivim ovdje sad ahahah
Bloodflowers. Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 1 minute ago, mystery said: Zivim ovdje sad ahahah damn, svi pederi se razbježali od Hrvatske I CAN'T STAND IT
Bloodflowers. Posted April 17 Posted April 17 HDZ domimacija. Katarina Peović flopnula. @greeneyedsoul
Bloodflowers. Posted June 5 Posted June 5 Nova pop princeza Gen Z i hrvatskih gejeva? To-to-topim se u tvojim rukama i ti to znaš zašto mi radiš to kad ne znaš tko sam ja-a-a U tvojim rukama samo jaaaaaaaaaa zašto mi radiš to kad sutra bit ću druga osoba-aaaa-aham @mystery @greeneyedsoul @blackstar @Hurem Lowkey ended Miach, Vesnu P i Claudiju Beni jer SLAYestia sama producirala ovaj banger. Pecotić i Miličić i ostali šrot muški pop producenti na aparatima. Self-made girlie boss alt.dance-pop producentica. Gay verzija Bejbi Lazanjice?
blackstar Posted June 6 Posted June 6 7 hours ago, Bloodflowers. said: Nova pop princeza Gen Z i hrvatskih gejeva? To-to-topim se u tvojim rukama i ti to znaš zašto mi radiš to kad ne znaš tko sam ja-a-a U tvojim rukama samo jaaaaaaaaaa zašto mi radiš to kad sutra bit ću druga osoba-aaaa-aham @mystery @greeneyedsoul @blackstar @Hurem Lowkey ended Miach, Vesnu P i Claudiju Beni jer SLAYestia sama producirala ovaj banger. Pecotić i Miličić i ostali šrot muški pop producenti na aparatima. Self-made girlie boss alt.dance-pop producentica. Gay verzija Bejbi Lazanjice? omg this slaps!!!! 1
Bloodflowers. Posted June 6 Posted June 6 8 hours ago, blackstar said: omg this slaps!!!! Objavi video iz njenog spota na Twitteru, treba nam promo da ode viral na Balkan Gay Twitteru Ako će pjevati u kojem Zagrebačkom gay klubu, definitivno moramo otići sis
Bloodflowers. Posted June 28 Posted June 28 3 hours ago, Le Grande said: Even the news outlets here in Croatia are writing that this was an epic disaster for Biden, and usually they don't care. Sestro od kud ste? Kako ste našla ATRL?
Bloodflowers. Posted July 2 Posted July 2 HRT i Hrvatska ušla u 21.stoljeće, možda bude i DNOra za izbor pjesme Eurovizije dogodine postane u skladu s 2025.godinom s progresivnim tematikama, raznih vrsta izvođača i performera
Bloodflowers. Posted July 7 Posted July 7 Najbolji Severina album ikad!!! Gejevi iz Srbije reagiraju na ovaj klasik @Hurem
Thickorita Posted July 7 Posted July 7 https://www.rtvslo.si/svet/evropa/na-hrvaskem-naj-bi-bilo-vse-pripravljeno-za-obvezno-sluzenje-vojaskega-roka/714118 Jel ovo true?
Bloodflowers. Posted July 10 Posted July 10 On 7/7/2024 at 11:00 PM, Thickorita said: https://www.rtvslo.si/svet/evropa/na-hrvaskem-naj-bi-bilo-vse-pripravljeno-za-obvezno-sluzenje-vojaskega-roka/714118 Jel ovo true? Da! Jedva čekam da krene da se mogu tuširati s hot teretana momcima na vojnom roku i ispustiti sapun
Bloodflowers. Posted July 10 Posted July 10 https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/vesna-u-areni-zagreb-arena-zagreb-646830/event.html Vesna LEGENDAROVIĆ nastupa u Areni Zagreb po prvi puta!!!!!!!!!!
Bloodflowers. Posted August 2 Posted August 2 8 minutes ago, Pulse said: tam ljetni supremacy Dobrodošla natrag! Servirali ste UKUS u povratničkom postu s Miach
Dante Posted August 23 Posted August 23 9 hours ago, Thickorita said: Mayka vrati nam se vec imamo maJKu...
Bloodflowers. Posted August 25 Posted August 25 On 8/6/2024 at 11:57 PM, Thickorita said: Beograd pederuše, koji su najbolji spots za nightlife? Kad ćete doći u ZeGej?
Recommended Posts