shelven Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 On 2017-10-09 at 5:05 PM, Losing my ground said: The last song I saved was YD&B before "vote again". Am I still banned of saving Mi Gente (my vote in previous round), given it wasn't the last song I saved? If I can, I save Mi Gente. If the rule still applies (which would be unfair) I guess I'll save Ed Sheeran. The "Who Can't Save What" rule applies for the entire round. I do it so that people can't just save the same two songs every round at the beginning of the set. In later rounds, I have a "Who Can't Save What First" rule that only applies to your first vote.
shelven Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 SET 64 - OCTOBER 7, 2017 ROUND 2 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 4. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 13. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 19. Khalid - Young Dumb & Broke 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow ________________________________________________ ~ELIMINATED~ 17. Post Malone - rockstar (feat. 21 Savage) 18. Ed Sheeran - Shape Of You 19. XXXTENTACION - Jocelyn Flores 20. Calvin Harris - Feels (feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)
Quaithe Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 4. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 13. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow ________________________________________________
Losing my ground Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 4. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
mike3009 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
Kavish Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
Cherry. Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
Quaithe Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 21. Cardi B - Bodak Yellow
Wes Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 11. 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 21. Cardi B - Bodak Yellow
shelven Posted October 11, 2017 Author Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 11. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 12. 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 12. Ed Sheeran - Perfect 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 21. Cardi B - Bodak Yellow
K$Ellie Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 11. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 12. Justin Bieber & BloodPop - Friends 13. 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 12. Ed Sheeran - Perfect 21. Cardi B - Bodak Yellow
thecptz Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 11. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 12. Justin Bieber & BloodPop - Friends 13. Cardi B - Bodak Yellow 14. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 12. Ed Sheeran - Perfect
Cherry. Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: lhdang2000: Mi Gente (Original) alexanderao: Silence MayorOfTrollTown: Unforgettable thecptz: What Lovers Do K$Ellie: Glorious Wes: Too Good At Goodbyes mike3009: Perfect Danial: Bodak Yellow Kavish: Dusk Till Dawn Losing my ground: Young Dumb & Broke ________________________________________________ 01. Khalid - Young Dumb & Broke 02. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 03. J Balvin & Willy William - Mi Gente 04. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 05. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 06. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 07. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 08. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) VOTE AGAIN 09. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 10. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 11. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 12. Justin Bieber & BloodPop - Friends 13. Cardi B - Bodak Yellow 14. Marshmello - Silence (feat. Khalid) OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 3. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 12. Ed Sheeran - Perfect
shelven Posted October 12, 2017 Author Posted October 12, 2017 SET 64 - OCTOBER 7, 2017 ROUND 4 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: Spider: Silence thecptz: Bodak Yellow K$Ellie: Friends shelven: Glorious Wes: Mi Gente (Remix) Quaithe: XO TOUR Llif3 Ronaldista: Unforgettable MayorOfTrollTown: 1-800-273-8255 Kavish: What Lovers Do mike3009: Havana Losing my ground: Mi Gente (Original) lhdang2000: Sorry Not Sorry ________________________________________________ 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 4. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 13. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 17. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 19. Khalid - Young Dumb & Broke 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow ________________________________________________ ~ELIMINATED~ 15. Sam Smith - Too Good At Goodbyes 16. Ed Sheeran - Perfect 17. Post Malone - rockstar (feat. 21 Savage) 18. Ed Sheeran - Shape Of You 19. XXXTENTACION - Jocelyn Flores 20. Calvin Harris - Feels (feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)
Wes Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: Spider: Silence thecptz: Bodak Yellow K$Ellie: Friends shelven: Glorious Wes: Mi Gente (Remix) Quaithe: XO TOUR Llif3 Ronaldista: Unforgettable MayorOfTrollTown: 1-800-273-8255 Kavish: What Lovers Do mike3009: Havana Losing my ground: Mi Gente (Original) lhdang2000: Sorry Not Sorry ________________________________________________ 01. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 4. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 13. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 14. Justin Bieber & BloodPop - Friends 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 19. Khalid - Young Dumb & Broke 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
Danial Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: Spider: Silence thecptz: Bodak Yellow K$Ellie: Friends shelven: Glorious Wes: Mi Gente (Remix) Quaithe: XO TOUR Llif3 Ronaldista: Unforgettable MayorOfTrollTown: 1-800-273-8255 Kavish: What Lovers Do mike3009: Havana Losing my ground: Mi Gente (Original) lhdang2000: Sorry Not Sorry ________________________________________________ 01. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 02. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 03. Justin Bieber & BloodPop - Friends 04. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 05. 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 5. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 19. Khalid - Young Dumb & Broke 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
K$Ellie Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Rules (Don't Erase): - Save ONE song - You may vote again once the "VOTE AGAIN" line has been reached - You cannot save the LAST song you saved in the previous round Who Can't Save What: Spider: Silence thecptz: Bodak Yellow K$Ellie: Friends shelven: Glorious Wes: Mi Gente (Remix) Quaithe: XO TOUR Llif3 Ronaldista: Unforgettable MayorOfTrollTown: 1-800-273-8255 Kavish: What Lovers Do mike3009: Havana Losing my ground: Mi Gente (Original) lhdang2000: Sorry Not Sorry ________________________________________________ 01. Macklemore - Glorious (feat. Skylar Grey) 02. Camila Cabello - Havana (feat. Young Thug) 03. Justin Bieber & BloodPop - Friends 04. Demi Lovato - Sorry Not Sorry 05. ZAYN - Dusk Till Dawn (feat. Sia) 06. 07. 08. VOTE AGAIN 09. 10. 11. 12. OUT: OUT: ________________________________________________ Spotify Global Top 20: 6. Logic - 1-800-273-8255 (feat. Alessia Cara & Khalid) 7. J Balvin & Willy William - Mi Gente 8. Marshmello - Silence (feat. Khalid) 9. Maroon 5 - What Lovers Do (feat. SZA) 11. French Montana - Unforgettable (feat. Swae Lee) 15. J Balvin & Willy William - Mi Gente (feat. Beyoncé) 19. Khalid - Young Dumb & Broke 20. Lil Uzi Vert - XO TOUR Llif3 21. Cardi B - Bodak Yellow
Recommended Posts